مهساز و رطوبت ساز


انواع دستگاه های تولید و تنظیم رطوبت و مه در گروه صنعتی اسکندری طراحی و تولید می گردد، از آن جمله رطوبت ساز و رطوبت پاش و مه ساز پروانه ای ، مهپاش های نازلی و انواع دستگاه های مه ساز التراسونیک که با تغییر فرکانس صوتی تولید رطوبت می نمایند.

عموماً رطوبت سازهای را با اسامی مختلفی مانند رطوبت ساز ، مه پاش ، مه ساز ، التراسونیک ، بخارساز و ... در بازار عرضه میشوند که همگی آنها به یک معنی بوده و اشاره به یک دستگاه دارد ، تفاوت اصلی رطوبت ساز التراسونیک و دیگر بخارسازها این است که التراسونیک توسط پیزو و تکنولوژی خاص آب را از حالت مایع به گاز تبدیل میکند اما دیگر رطوبت سازها مانند مه پاش پروانه ای یا دیسکی با استفاده از پروانه ذرات آب را به گاز تبدیل میکند. این وسیله همچنین در سالن های کشت قارچ خوراکی ، مرغداری و سالن های پرورش طیور ، سردخانه ها ، گلخانه ها ، دامداری ها ، چای سازی ها ، چاپ خانه ها، نساجی ها ، کارخانه های کود سازی ، کارخانه های چوب بری و نایلون سازی ، انکستاریم ، کشت هیدروپونیک و غیره مورد استفاده قرار میگیرد.

رطوبت ساز التراسونیک
مه پاش پروانه ای

از مه ساز و رطوبت ساز در چه مکان هایی استفاده میشود؟


دستگاه های رطوبت ساز و انواع مه ساز ها با توجه به کاربرد بالایی که دارند در محیط های مختلفی مورد استفاده قرار می گیرند. همین امر باعث شده تا شرکت های مختلفی در زمینه تولید انواع رطوبت ساز پا در عرصه بگذارد و محصولات متعدد در ظرفیت های گوناگونی را تولید و به بازار عرضه کند. از این دسته از محصولات در مکان هایی مانند انواع گلخانه ها ، سالن های تولید قارچ، سالن های پرورش گیاه و... به فراوانی بهره گیری می شود.

استفاده از مه ساز در صنایع ریسندگی و نساجی


از مه ساز ها و رطوبت ساز ها در کارخانه های تولیدی نساجی و ریسندگی را می توان یکی دیگر از مهم ترین کاربرد های این محصول در نظر گرفت. در واقع برای تولید هر محصولی ایجاد زمینه و شرایط لازم به همراه مواد اولیه را می توان امری بدیهی در نظر گرفت.

در بررسی نساجی باید این نکته را متذکر شده که این صنعت در حالت کلی از ۳ واحد ریسندگی، بافندگی و نهایتاً از واحد تکمیل تشکیل شده است. در نظر داشته باشید برای انجام تک به تک این ۳ مرحله حضور رطوبت امری ضروری بوده و تاثیر مستقیمی بر محصولات بدست آمده می گذارد.

در ادامه این مهم را مورد بررسی قرار میدهیم که چرا استفاده از دستگاه رطوبت ساز و مهساز در کارخانه های نساجی و ریسندگی بسیار پر اهمیت می باشد.

۱- حضور رطوبت به مقدار کافی باعث می شود که نخ های تولید شده از مقاومت بالایی برخوردار باشند و در این حالت میزان پاره شدن نخ در پروسه تولید تا حد قابل توجهی کاهش پیدا می کند.

۲- حضور رطوبت باعث میشود که ماشین های تولید نخ نرم تر و روان تر کار کنند و کاربر بتواند به راحتی آنها را تنظیم کند.

۳- مورد مهم دیگری که باید مد نظر داشت این است که وجود رطوبت کافی در محیط کارخانه، تاثیرگذاری ذرات گرد و غبار بر تجهیزات را تا حد قابل توجهی کاهش می دهد.

۴- بر اساس بررسی های انجام گرفته در شرکت ها و کارگاه های که از مهساز و رطوبت سازها برای تامین رطوبت لازم بهره گیری می شود راندمان کار بالا می ورد و درصد بالایی از مواد اولیه به محصول تبدیل می شود.

۵- باید توجه داشت که در این حالت گرد، غبار، پرزهای معلق و سایر عواملی که می توانند باعث بروز مشکلات متعددی از جمله بروز اختلال در تجهیزات و مهم تر از همه آتش سوزی شوند تا حد قابل توجهی دفع می شوند، در این حالت هم لوازم و تجهیزات داخل دستگاه و هم کارکنان از هرگونه خطر در امان می مانند.

توجه داشته باشید که محصولاتی که در دسته سنتی قرار دارند باید در محیطی با میزان رطوبت حدوداً ۶۰ درصد تولید شود، البته این استثنا را هم در نظر بگیرید برای تولید ترکیب های پلی استر-کتان تامین رطوبت نسبی به میزان ۳۰ درصد نیز کافی می باشد.

این در حالی است که در کارخانه نساجی و ریسندگی باید رطوبت محیط تا حد قابل توجهی افزایش داده شود و برای این کار نیز استفاده از دستگاه هایی مانند انواع رطوبت ساز و یا مه ساز التراسونیک گزینه ایده ال می باشد. توجه داشته باشید که در این کارخانه های نخ با سرعت بسیار زیادی حرکت می کند و همین امر میتواند باعث ایجاد الکتریسیته ساکن شده و با توجه به مواد داخل دستگاه امکان آتش سوزی بسیار بالا می رود. در واقع می توان گفت که جلوگیری از هرگونه احتمال ایجاد الکتریسیته یا جرقه به عنوان مهم ترین اولویت به شمار می شود.

استفاده از مهپاش در صنعت ریسندگی

« استفاده از مهپاش در صنعت ریسندگی »

استفاده از مه ساز در مرغداری


یکی از عوامل موثر در فرایند تولید و افزایش کیفیت محصولات مرغداری ها به کارگیری سیستم های رطوبت ساز و مه پاش در مرغداری ها می باشد. استفاده از این نوع سیستم ها در سالن های پرورش طیور مزایای دیگری نیز به همراه دارد. به این دلیل تمامی صاحبان این مشاغل نیاز به سیستم مه پاش مناسب برای مرغداری خود دارند. به طور کلی مه پاش مرغداری بصورت مه پاش پروانه ای یا دیسکی ساخته و به بازار ارائه می شوند.

گروه صنعتی اسکندری یکی از بزرگترین واحدهای تولیدی رطوبت ساز مرغداری در کشور می باشد که توانسته است به پشتوانه 26 سال فعالیت و سابقه با ارزش ، رطوبت ساز و مه ساز مرغداری اعم از دیسکی و نازلی را تولید کند.

استفاده از مهپاش در صنعت ریسندگی

« استفاده از مهپاش در مرغداری »

استفاده از مه ساز در گلخانه


رطوبت ساز التراسونیک متداول ترین راه برای تولید بخار و مه در سالن های گلخانه است. این وسیله با تولید بخار و مه فضایی مناسب و رطوبتی کاملا پودر شده و بدون ایجاد خیسی در گلخانه ایجاد می کند. همچین این محصول برای استفاده در سالن های کشت چای ، کشت زعفران ، کشت گیاهان زینتی و حساس بسیار مناسب می باشد. استفاده از مه پاش گلخانه بسیار اسان می باشد. برای استفاده از این محصول کافی است دستگاه را در بیرون گلخانه در سطحی صاف قرار داده و با توجه به علائم دستگاه سوکت مخزن آب را به شیر آب و دو شاخه را به پریز برق وصل کنید. سپس با استفاده از کانال مه ایجاد شده را به سمت گلخانه هدایت کنید. رطوبت ساز گلخانه ای این امکان را دارد که با کم شدن آب مخزن به صورت خودکار خاموش شود.همچنین شما می توانید با نصب سنسور رطوبت ساز را با توجه به میزان رطوبت سالن خاموش و یا روشن کنید.

استفاده از مهپاش در گلخانه

« استفاده از مهپاش در گلخانه »

استفاده از مه ساز در سالن قارچ


سالن های کشت و پرورش قارچ خوراکی از مکان های دیگریست که تنظیم دما و رطوبت در آنها مهم و ضروری است و تنظیم نبودن میزان رطوبت محیط باعث به وجود آمدن مشکلات اساسی می گردد.

سالن های کشت و پرورش قارچ دکمه ای و صدفی از جمله عمده ترین مصرف کننده گان انواع رطوبت ساز ، مهپاش و مه ساز می باشد. عموماً در این سالنها از مهپاش جهت تنظیم دقیق میزان رطوبت محیط استفاده می گردد.

ویژگی های رطوبت ساز سالن قارچ باعث میشود این دستگاه برای استفاده در سالن پرورش قارچ دکمه ای و صدفی بسیار مناسب باشد. از جمله این ویژگی ها می توان به موارد زیر اشاره کرد :

۱- در فصل تابستان که پرورش قارچ به دلیل گرمای هوا با مشکلات مهم مواجه می گردد ، رطوبت ساز می تواند به عنوان یک خنک کننده ارزان قیمت و مناسب جهت سرمایش سالن به کار رود.

۲- مه پاش سالن قارچ از قابلیت سم پاشی خودکار سالن را بدون نیاز به هرگونه دستگاه دیگر دارا می باشد و در نتیجه نیازی به دخالت انسان برای سمپاشی سالن قارچ نمی باشد.

۳- با توجه به نیاز شدید سالن های پرورش قارچ به هوای تازه و رطوبت بالا در زمان رشد قارچ ، این نوع دستگاه ها توان تامین رطوبت بالا و هوای پر اکسیژن را به صورت هم زمان دارا می باشند.

۴- استهلاک دستگاه بسیار پایین و نگه داری مهپاش بسیار کم هزینه می باشد.

۵- با توجه به این که سالن های پرورش قارچ دارای ابعاد مختلف می باشند و با توجه به اینکه مه پاش پروانه ای در سایز های مختلف تولید می گردد میتوان بهترین نوع را انتخاب کرد.

۶- مهپاش پروانه ای بیشترین مقومت را در برابر سختی آب را دارد.

و ... .

استفاده از مهپاش در سالن قارچ

« استفاده از مهپاش در سالن قارچ »

استفاده از مطالب این وبسایت برای مقاصد غیرتجاری و با ذکر منبع بلامانع است. طراحی توسط گروه صنعتی اسکندری می باشد

تمامی حقوق محفوظ است ۱۳۹۰-۱۴۰۱

طراحی شده با